skip to main content
Show only
Refined by: language: Albanian remove collection: CEEOL Journals remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Një punim me Rëndësi për Hulumtimin e Diplomacisë Evropiane

Panchev, Anton

Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave historike, 2015, Issue 45, pp.295-297

No full-text

2
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Qasje dhe çështje të hulumtimit bashkëkohor mbi nacionalizmin në Shqipëri

Lempert, Hans-Ulrich

Përpjekja, 2014, Issue 32-33, pp.263-282

No full-text

3
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Sprovë për një Profil të Shkurtër shkencor-kërkimor për Studiuesin e Trashëgimisë Folklorike Fazli Syla

Sinani, Shaban

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.33-36

No full-text

4
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Kontributi i Revistës “Gjurmime Albanologjike – Folklor dhe Etnologji (GJA-FE)” për Albanologji dhe për Shkenca humane

Halimi-Statovci, Drita

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.47-56

No full-text

5
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

KE JING, “THE FOUR OTHERSINI. KADARE’S WORKS. A STUDY OF THE ALBANIAN NATIONALIDENTITY”, edit. Foreign Teaching and Research Press, Beijing Foreign Studies University, Beijing 2014,286 p

Sinani, Shaban

Studime Filologjike, 2014, Issue 3-04, pp.169-178 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

6
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

TE BURIMET E GJUHËS SHQIPE Në 100 vjetorin e lindjes së Eqrem Çabej

Çabej, Eqrem

Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave filologjike, 2008, Issue 38, pp.9-17

No full-text

Personalize your results

  1. Edit

Refine Search Results

Expand My Results

  1.   

Show only

  1. Peer-reviewed Journals (1)

Searching Remote Databases, Please Wait