skip to main content

Results 1 - 10 of 46  for Great Falls College MSU

Results 1 2 3 4 5 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
EMOCIONI I NDARJES DHE KOHEZIONI GJATË RITIT TË VDEKJES
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

EMOCIONI I NDARJES DHE KOHEZIONI GJATË RITIT TË VDEKJES

Gega-Musa, Leontina

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2018 (48), p.11-24

No full-text

2
KOMPLEKSI MEMORIAL “ADEM JASHARI” NË PREKAZ – DRENICË NË KONTEKSTIN E TRASHËGMISË KULTURORE
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

KOMPLEKSI MEMORIAL “ADEM JASHARI” NË PREKAZ – DRENICË NË KONTEKSTIN E TRASHËGMISË KULTURORE

Shkodra, Valon

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2018 (48), p.219-233

No full-text

3
Studimi i Folklorit në Kontekst: Baladat, Barkat dhe Festivalet e Zjarrit në Veri të Skocisë
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Studimi i Folklorit në Kontekst: Baladat, Barkat dhe Festivalet e Zjarrit në Veri të Skocisë

McKean, Thomas

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2014 (44), p.273-292

No full-text

4
Jorgji Gjinari për metodologjinë e studimit të dallimeve dialektore në fushën e morfologjisë
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Jorgji Gjinari për metodologjinë e studimit të dallimeve dialektore në fushën e morfologjisë

Buxheli, Ludmila

Studime Filologjike, 2015 (3-04), p.21-29 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

5
Monitorimi i Ekonomisë së Fshehur në Maqedoni: Tendencat dhe Opsionet e Politikave
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Monitorimi i Ekonomisë së Fshehur në Maqedoni: Tendencat dhe Opsionet e Politikave

Mickovska-Raleva, Ana ; Shurkov, Emil Stefanov, Ruslan ; Yalamov, Todor ; Mineva, Daniela 2015

No full-text

6
Efikasiteti i teknikave te hipnoterapisë dhe te relaksimit në reduktimin e ankthit të përgjithësuar: studim sasior
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Efikasiteti i teknikave te hipnoterapisë dhe te relaksimit në reduktimin e ankthit të përgjithësuar: studim sasior

Rafti, Klodiana ; Shkëmbi, Fleura

Polis, 2016, Vol.15 (1), p.72-100 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

7
Збирка трудови од најдобри практики за следење на скриената економија / Përmbledhje punimesh mbi praktikat më të mira për vëzhgimin e ekonomisë së fshehur
Material Type:
Book
Add to e-Shelf
8
Polarizim pa radikalizim: Radikalizmi politik në Shqipëri, qasje krahasimore
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Polarizim pa radikalizim: Radikalizmi politik në Shqipëri, qasje krahasimore

Kajsiu, Blendi

Polis, 2015, Vol.14 (1), p.10-33 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

9
Modernizimi dhe Demokracia: Një Vlerësim Kritik ndaj Teorisë së Modernizimit në Studimin e Demokratizimit
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Modernizimi dhe Demokracia: Një Vlerësim Kritik ndaj Teorisë së Modernizimit në Studimin e Demokratizimit

Sqapi, Gerti

Polis, 2016, Vol.15 (1), p.101-111 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

10
Financimi i partive politike nga donatorët privatë: Aleancë e heshtur?
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Financimi i partive politike nga donatorët privatë: Aleancë e heshtur?

Canaj, Erjona

Polis, 2012, Vol.11 (1), p.119-133 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

Results 1 - 10 of 46  for Great Falls College MSU

Results 1 2 3 4 5 next page

Personalize your results

  1. Edit

Refine Search Results

Expand My Results

  1.   

Searching Remote Databases, Please Wait