skip to main content
Primo Advanced Search
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters

Results 1 - 10 of 909  for Great Falls College MSU

Results 1 2 3 4 5 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Arsimi femeror ne Shqiperi ne vitet 1925-1939.
Female education in Albania during 1925-39

Musaj, F

Studime historike, 2001, Vol.55(1-2), pp.43-63 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

2
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

[Female education in Albania during 1925-39].

Musaj, F Musaj, F (correspondence author) ; Musaj, F (record owner)

Studime historike, 2001, Vol.55(1-2), pp.43-63 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

3
Material Type:
Journal
Add to e-Shelf

Vjetari statistikor i arsimit = Yearbook of education statistics

Republika Shqipe͏̈rise͏̈, Instituti I Statistike͏̈s Albanien ; Instituti I Statistike͏̈s 1998

No full-text

4
Material Type:
Journal
Add to e-Shelf

Statistika dhe indikatore te arsimit = Education statistics and indicators

Instituti I Statistike͏̈s Instituti I Statistike͏̈s 2002

No full-text

5
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Reformimi i arsimit nën drejtimin e ministrit Mirash Ivanaj

Gjedia, Robert

Studime Historike, 2015, Issue 3-04, pp.211-226 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

6
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Eriketa Kambo: “Shkolla Shqiptarenë vitet 1960-1970”

Lalai, Ana

Studime Historike, 2016, Issue 1-02, pp.289-291 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

7
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

SOTIR PECI PËR GJUHËN DHE ARSIMIN KOMBËTAR

Osmani, Tomor

Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave filologjike, 2011, Issue 41-42, pp.107-118

No full-text

8
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Konferenca shkencore “Studimet albanistike në Amerikë”

Shkencore, Jeta

Studime Filologjike, 2015, Issue 3-04, pp.271-272 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

9
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Konferenca shkencore “Fjalorët latinisht - shqip dhe latinishtja në shkollat shqiptare”

Lafe, Emil

Studime Filologjike, 2016, Issue 1-02, pp.239-240 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

10
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Gjuha e dokumentacioneve të shkollave të Shkupit

Sulejmani, Berton

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, 2017, Issue 35, pp.243-252

No full-text

Results 1 - 10 of 909  for Great Falls College MSU

Results 1 2 3 4 5 next page

Personalize your results

 1. Edit

Refine Search Results

Expand My Results

 1.   

Show only

 1. Peer-reviewed Journals (10)
 2. Full Text Online (855)

Refine My Results

Resource Type 

 1. Articles  (859)
 2. Books  (15)
 3. Text Resources  (4)
 4. Journals  (2)
 5. Other  (1)
 6. Reviews  (1)
 7. Book Chapters  (1)
 8. Web Sites  (1)
 9. More options open sub menu

Creation Date 

From To
 1. Before 1974  (46)
 2. 1974 To 1984  (230)
 3. 1985 To 1995  (337)
 4. 1996 To 2007  (113)
 5. After 2007  (182)
 6. More options open sub menu

Language 

 1. French  (774)
 2. English  (706)
 3. Polish  (5)
 4. Romanian  (5)
 5. Macedonian  (4)
 6. Bosnian  (4)
 7. Turkish  (4)
 8. Greek  (4)
 9. Spanish  (4)
 10. Bulgarian  (4)
 11. Slovenian  (4)
 12. German  (4)
 13. Lithuanian  (3)
 14. Hungarian  (3)
 15. Maltese  (3)
 16. Letzeburgesch  (3)
 17. Icelandic  (3)
 18. Swedish  (3)
 19. Italian  (2)
 20. Slovak  (1)
 21. Portuguese  (1)
 22. Arabic  (1)
 23. Japanese  (1)
 24. Russian  (1)
 25. Thai  (1)
 26. Korean  (1)
 27. Ukrainian  (1)
 28. Finnish  (1)
 29. Vietnamese  (1)
 30. Chinese  (1)
 31. Hindi  (1)
 32. More options open sub menu

Searching Remote Databases, Please Wait