skip to main content

Results 1 - 10 of 17  for Great Falls College MSU

Results 1 2 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Text Resource
Add to e-Shelf

Kufizimi i Mundësisë mjekët të punësuar në Shëndetësinë Publike të bëjnë veprimtari Plotësuese në Entet Shëndetësorë Private

Crpm, Center for Research and Policy Making (Editor) 2007

CRPM Кратка Анализа

Full text available

2
TrainMiC® : presentations translated in Albanian.
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

TrainMiC® : presentations translated in Albanian.

Bulska, Ewa ; Bettencourt Da Silva, Ricardo ; Hedrich, Martina ; Magnusson, Bertil ; Majcen, Nineta ; Marinčić, Snježana ; Papadakis, Ioannis ; Patriarca, Marina ; Vassileva, Emilia ; Taylor, Philip European Commission ; Joint Research Centre. institute for Reference Materials and Measurements 2014

Full text available

3
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Një punim me Rëndësi për Hulumtimin e Diplomacisë Evropiane

Panchev, Anton

Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave historike, 2015, Issue 45, pp.295-297

No full-text

4
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Qasje dhe çështje të hulumtimit bashkëkohor mbi nacionalizmin në Shqipëri

Lempert, Hans-Ulrich

Përpjekja, 2014, Issue 32-33, pp.263-282

No full-text

5
TrainMiC® presentations translated in Albanian.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

TrainMiC® presentations translated in Albanian.

Bulska, Ewa ; Bettencourt Da Silva, Ricardo ; Hedrich, Martina ; Magnusson, Bertil ; Majcen, Nineta ; Marinčić, Snježana ; Papadakis, Ioannis ; Patriarca, Marina ; Vassileva, Emilia ; Taylor, Philip European Commission ; Joint Research Centre. institute for Reference Materials and Measurements 2014

Full text available

6
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Sprovë për një Profil të Shkurtër shkencor-kërkimor për Studiuesin e Trashëgimisë Folklorike Fazli Syla

Sinani, Shaban

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.33-36

No full-text

7
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

Kontributi i Revistës “Gjurmime Albanologjike – Folklor dhe Etnologji (GJA-FE)” për Albanologji dhe për Shkenca humane

Halimi-Statovci, Drita

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.47-56

No full-text

8
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

KE JING, “THE FOUR OTHERSINI. KADARE’S WORKS. A STUDY OF THE ALBANIAN NATIONALIDENTITY”, edit. Foreign Teaching and Research Press, Beijing Foreign Studies University, Beijing 2014,286 p

Sinani, Shaban

Studime Filologjike, 2014, Issue 3-04, pp.169-178 [Peer Reviewed Journal]

No full-text

9
Shkenca që mbron konsumatorët : nga fusha tek piruni.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Shkenca që mbron konsumatorët : nga fusha tek piruni.

European Food Safety Authority 2012

Full text available

10
Material Type:
Article
Add to e-Shelf

TE BURIMET E GJUHËS SHQIPE Në 100 vjetorin e lindjes së Eqrem Çabej

Çabej, Eqrem

Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave filologjike, 2008, Issue 38, pp.9-17

No full-text

Results 1 - 10 of 17  for Great Falls College MSU

Results 1 2 next page

Personalize your results

 1. Edit

Refine Search Results

Expand My Results

 1.   

Refine My Results

Resource Type 

 1. Articles  (7)
 2. Reviews  (4)
 3. Books  (3)
 4. More options open sub menu

Creation Date 

From To
 1. Before 2007  (2)
 2. 2007 To 2007  (1)
 3. 2008 To 2009  (1)
 4. 2010 To 2012  (5)
 5. After 2012  (7)
 6. More options open sub menu

Searching Remote Databases, Please Wait